Nicolai Sørensen har udviklet denne hjemmeside

Den hjemmeside, du lige nu er inde på, er designet af Nicolai Sørensen. Jeg har fungeret som selvstændig webdesigner i snart 10 år. Mine kompetenceområder kredser om webdesign og -udvikling samt online markedsføring i form af søgemaskineoptimering og Google Ads.

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvordan jeg designer professionelle WordPress hjemmesider, så klik her. På min hjemmeside kan du både læse mere om min karriere, mine kunder, mine kompetencer og se et særligt udvalgt udsnit af de hjemmesider, jeg har udviklet for mine kunder gennem tiden.

Få svaret på “hvad koster en hjemmeside?”

Brugervenligt design og online markedsføring

Når jeg designer en hjemmeside, er det med udgangspunkt i, at den skal være brugervenlig og funktionel. Jeg designer ikke løsninger, der skal have et imponerende og innovativt design, men sider, der fremstår professionelle og som fungerer efter ét overordnet formål, der understøtter den overordnede forretningsstrategi.

Herudover arbejder jeg aktivt med søgemaskineoptimering. Jeg ved, hvordan man strukturerer et website, så det har de bedste forudsætninger for at blive fundet i Googles søgeresultater. Den viden bruger jeg til at hjælpe mine kunder med at drive mere trafik til deres hjemmeside via relevante søgeforespørgsler.

Jeg tilbyder således søgeordsanalyse, content, teknisk SEO og linkbuilding. Sidstnævnte går ud på at bygge relevante links til mine kunders website, som er med til at skabe øgede placeringer.

Slutteligt arbejder jeg også med Google Ads, der fungerer nogenlunde på samme måde som søgemaskineoptimering, bortset fra at man her betaler sig til de gode placeringer, som ligger placeret over de organiske søgeresultater.