Samtalen

Når vi mister en af vores nærmeste er der mange følelser involveret og naturligvis sorg

Samtalen

Der er mange papirer der skal ordnes, myndigheder der skal underrettes og ting der skal tages stilling til. Dette er vi behjælpelige med, vi kan mødes i jeres hjem hvor vi i ro og mag kan tilrettelægge alle de praktiske ting ellers er i velkommen til et møde hos os, på Nordre Fasanvej 76 (overfor Frederiksberg Hospital).

Vi vil naturligvis udarbejde en oversigt over udgifter og hvilke tilskudmuligheder der er, samt være behjælpelig i enhver henseende både før og efter højtideligheden.

Vi har et stort udvalg af brochurer som vi gratis udleverer. Man kan blandt andet få folderen “Min sidste vilje” hvor man kan uddybe sine egne ønsker for sin bisættelse/ begravelse til gavn for sine pårørende, denne folder kan måske give anledning til spørgsmål, hvortil vi naturligvis er til rådighed.

Dødsfaldet

Ved et uventet dødsfald skal du kontakte læge og/eller politi, herefter kan du kontakte Peter Olsens Bedemandsforretning på tlf. 70 26 18 48.

Hvis dødsfaldet indtræffer på plejehjem eller sygehus, kontakter personalet en læge. Først når lægen har udfærdiget en dødsattest er dødsfaldet “officielt”.

Når dødsattesten er skrevet kan bedemanden komme og hente afdøde. Dette gøres typisk inden for et døgn og bedemanden rådgiver jer herefter om de muligeder der er for højtidelighed.

Brug for hjælp?

  • Vi hjælper døgnet rundt
  • Åbent alle ugens dage
  • Altid fast lav pris

Ring i dag på tlf. 70 26 18 48 eller udfyld vores formular.