Bedemænd

Mød os
peter olsen bedemand bedemænd

Peter Olsen, bedemand og indehaver

Telefon: 70 26 18 48

E-mail: info@bedemandsforretning.com

Jeg er opvokset i bedemandsfaget, da både min farfar og far var bedemænd på Frederiksberg. Allerede som helt ung arbejdede jeg i min fars forretning og jeg overtog forretningen i 1989.

I 2005 overtog jeg desuden Hørsholm Begravelsesforretning.
Det er vigtigt for mig, at vi i vores tilgang til de afdøde og pårørende udviser høj etik, værdighed og respekt og yder en bemærkelsesværdig god service. Det er disse nøgleord, vi driver forretning efter.

Jeg og mit personale gør os umage for, at I som pårørende også oplever dette.

mads firlings bedemand medarbejder bedemænd

Mads Firlings, bedemand

Telefon: 70 26 18 48

E-mail: info@bedemandsforretning.com

Jeg har en lang karriere i politiet bag mig, men siden 2019 har jeg hjulpet i bedemandsforretningen, når der er brug for nogle ekstra hænder eller en flot rustvognskørsel.

Desuden kan jeg være behjælpelig med askespredning over havet i Københavnsområdet, da jeg i min fritid sejler og passer min båd.

annika bruun bedemand medarbejder bedemænd

Annika Bruun, bedemand

Telefon: 70 26 18 48

E-mail: info@bedemandsforretning.com

Jeg har arbejdet som bedemand hos Peter Olsen siden 2014. Jeg har en fortid i det sundhedsfaglige område fra bla. psykiatrien og hjemmeplejen.

Jeg værdsætter den nære relation og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at din familie føler sig i trygge hænder. Jeg tror på at vi som bedemænd, har en vigtig rolle og opgave i, at skabe de bedste rammer omkring for jeres familie, i en svær tid, så der er ro og tid til at sige det sidste farvel.

peter olsen bedemand

Mads Eilstrup, bedemand

Telefon: 70 26 18 48

E-mail: info@bedemandsforretning.com

Jeg har været bedemand siden 2008, med en kort afstikker til folkekirken. Jeg håber altid I som pårørende føler jer trygge og taget godt hånd om, og at vi sammen finder frem til at I får indfriet jeres ønsker i både jeres og afdødes ånd.